Vooraankondiging jubileumconcert 23 november 2014

Beste muziekliefhebber,

Symfonisch Orkest Purmerend en Omstreken bestaat 40 jaar!                                  Dat wordt gevierd met een groot jubileumconcert in de Taborkerk op zondag 23 november om 15.00 uur, waarvoor we u bij deze van harte willen uitnodigen. 

Aan het programma van het jubileumconcert wordt momenteel hard gewerkt. Er zal jubelende muziek klinken zoals het openingsdeel van Beethoven’s Achtste Symfonie en het spectaculaire Jupiter uit The Planets van Holst.

Om de feestelijkheden extra luister bij te zetten, wordt er bovendien samengewerkt met het voortreffelijke koor Zang Edam en worden werken voor koor en orkest van Schubert, Bruch en Grieg ten gehore gebracht. Voor dit laatste werk roepen we zelfs de hulp in van onze eigen jeugdafdeling, Symfoniëtta, waardoor u tijdens Grieg’s Trygvasson zo’n 150 musici op het podium kunt verwachten.

Kortom, het belooft een bijzondere middag te worden en het zou beslist jammer zijn dit feestelijke en afwisselende programma te missen.

Houd de datum vast vrij in uw agenda ….. zondag 23 november 2014…… het wordt de moeite waard!

Met hartelijke groet,

SO jpeg