7 juni 2015 scratchdag, aankondiging

Om ons jubileumjaar (40 jaar!) nog eens extra met onze musicerende vrienden te vieren, organiseren wij op 7 juni as een scratchdag.

Wat is er leuker dan als orkest een mooi samenspeel evenement te organiseren in je jubileumjaar?!

Het orkest zoals het nu is, (bestuur, leden, en onze dirigenten Jac Willems en Coen Stuit) nodigt oud-leden, andere bekenden van het orkest en muziekliefhebbers die graag samen willen spelen in een symfonie-orkest van harte uit om mee te komen spelen met ons orkest op 7 juni as.

Op die dag staan een aantal spectaculaire Russische werken op het programma van o.a. Tchaikovsky, Rimski-Korsakov, Mussorgsky, Prokofiev en Stravinsky. Bekende topstukken als Nacht op de kale berg, en delen uit Romeo en Julia en de Vuurvogel zullen tijdens een gezellige dag ingestudeerd worden.

Een ideale dag om oude bekenden tegen te komen en er ook weer eens mee te musiceren, je instrument weer eens tevoorschijn te halen mocht dat nodig zijn of gewoon om andere redenen gezellig en vrijblijvend te komen spelen.

Voor mensen die denken dat een dag niet genoeg is, bestaat de gelegenheid om al een keer eerder aan de stukken te proeven, op woensdagavond 27 mei.

Preciezere informatie volgt.

Wij vragen voor de scratchdag een bijdrage in de kosten van € 15 per persoon.

Zin gekregen om te komen? Reserveer 7 juni in je agenda en laat ons weten dmv een mail naar secretaris@symfonisch-orkest.nl dat je geïnteresseerd bent om mee te komen spelen.

Ook met vragen kan je mailen, of je kunt bellen met Jacqueline Bes op 06-20158847.

Wij stellen het zeer op prijs als je komt!