Rachmaninov, een portret, concert 26 november 2017

Het Symfonisch Orkest Purmerend en Omstreken geeft a.s. zondag 26 november om 15.00 u in de Taborkerk een concert waarin het beroemde 2e pianoconcert van Rachmaninov met solist Simon Callaghan centraal staat.

Meteen vanaf de première was dit stuk een groot succes en sindsdien heeft het aan populariteit alleen maar gewonnen. Onze dirigent Coen Stuit heeft voor dit programma het pianoconcert te gecombineerd met een aantal werken die gezamenlijk een soort portret vormen van het artistieke leven van Rachmaninov. Op het programma staan verder o.a. een jeugdwerk van Rachmaninov, een werk van zijn leraar Tanejev, en van zijn goede vriend Scriabin.

Wij zijn zeer blij dat de Engelse solist Simon Callaghan dit prachtige pianoconcert met ons komt spelen, en nodigen u van harte uit om te komen luisteren! Het belooft een prachtige muzikale middag te worden

Kaartjes à € 12,- voor volwassenen, of € 6,- voor kinderen van 7 t/m 12 jr (t/m 6 jr gratis) zijn direct te bestellen via penningmeester@symfonisch-orkest.nl. Om de reservering definitief te maken kunt u daarna het totale bedrag van de kaartjes overmaken op NL28RABO0354105035 t.n.v. SOPO onder vermelding van naam en het aantal kaartjes (volwassenen en kinderen apart vermelden). Uw kaartjes liggen dan voor u klaar bij de kassa!