Concert 15 december 2019 “Musica Latina” met Carel Kraayenhof

Het Symfonisch Orkest Purmerend en Omstreken geeft zondag 15 december aanstaande om 15.00 u een zwoel en swingend concert Musica Latina, met solist Carel Kraayenhof. Op het programma staat o.a. muziek van Piazolla, zoals Adios Nonino, zeer bekend geworden door ‘de traan van Maxima’.

Wij spelen daarnaast werken van Ginastera en Villa-Lobos en het door Carel Kraayenhof gecomponeerde Bamestra. Een bijzonder werk geïnspireerd op de Beemster, waarin muzikale invloeden uit meerdere landen zijn verwerkt.

Carel Kraayenhof wordt als een van de meest toonaangevende muzikanten binnen de Argentijnse tango gezien. Als bandoneonist is hij virtuoos en zijn spel ontroerend. Als componist wordt hij omschreven als iemand die in staat is tot grensverleggende exploratie van het muzikale tangospectrum.

Carel komt net als ons orkest uit de regio Purmerend, Beemster, wat het extra bijzonder maakt om dit concert samen te spelen.

Wij zijn zeer blij en vereerd dat Carel Kraayenhof ons in dit prachtige, swingende en ontroerende Zuid-Amerikaanse programma komt vergezellen en nodigen u van harte uit te komen luisteren!

Op dit moment zijn er nog enkele kaarten à € 15,- (kinderen van 7 t/m 12 jaar à €5,-, kinderen t/m 6 jaar gratis) te koop. Wilt u ook komen luisteren, stuur dan een mail naar penningmeester@symfonisch-orkest.nl om na te gaan of er nog plaatsen beschikbaar zijn.